Nieuws

Vanaf september gaan wij als vereniging weer starten met het programma. 2e zondag van de maand worden de beurzen weer georganiseerd 

Wij willen u daarom graag weer uitnodigen om op de beurs langs te komen en onze vergadering bij te wonen. 

  • Parkieten Societeit West-Brabant gaat fuseren met 9 afdelingen en het hoofdbestuur van de Parkieten SociĆ«teit. Het wordt dan 1 grote vereniging met losse afdelingen, de afdelingen hebben dan geen officieel bestuur meer maar commissie leden. 
    Verdere informatie volgt snel via een aparte pagina Fusie PS. 
  • Heeft u Panacur nodig, dan kunt u dat afhalen bij Miriam van Benthem (06-15530607); versturen kan ook maar reken dan op verzendkosten.

————————————————————————————————————————–

De beurzen houden wij elke 2e zondag van de maand t/m april en daarna weer vanaf september  t/m december.

Aangeboden kunnen worden alle soorten papegaaien en parkieten maar ook tropen en kanaries. Breng allemaal uw boventallige jonge of overjarige vogels mee zodat anderen deze met u kunnen ruilen of van u kunnen overnemen.

En nog steeds blijven wij u attenderen op de vele vogeldiefstallen. Daarom het volgende; Beter een vogel verkocht of geruild op een vogelbeurs dan aangeboden op internet en vervolgens ‘s-nachts bij u thuis “gratis” afgehaald.

In het belang van het welzijn van de vogels, maar ook vanwege een goede presentatie van onze liefhebberij, dienen de vogels aangeboden te worden in schone TT-kooien of te worden geplaatst in de aanwezige ruime beurskooien die gratis te gebruiken zijn.

De beurzen en ledenvergaderingen houden wij op het bekende adres,

Dorpshuis “De Lanteern”, Dorpsstraat 119 4711 EG St.Willebrord.

Een routebeschrijving vindt u onder het tabblad Jaarprogramma.